1%
18714344-1-13
Köszönjük!

Padlás

Az Ajándék Közösségi tér lehetséges programjait két felé osztottuk aszerint, hogy a résztvevők fizetnek-e valamilyen részvételi díjat a programgazdának, vagy sem. Várhatóan lesznek olyan programok, amelyeket gyakorló szakember tart valamilyen tiszteletdíjért, az nyilván  a részvevőknek is fizetős lesz. Célunk azonban minél több amatőr, "alulról" induló közösségteremtő  kezdeményezést is bátorítani szárnybontogatásra. Ezek jellemzően ingyenes programok lesznek. Az ingyenes programoknál hivatkozzuk úgy a helyszínt, hogy Padlás.  
 
Padlás programok:
  • Baba-mama klub:  Lásd itt.
  • Cipősdoboz  felfevőpont (csatlakozás a Baptista Szeretetszolgálat országos cipősdoboz akciójához)

Padlás programok előkészületben

  • Önkéntes központ és információs pont önkéntes közösség részére. Szervezi és közvetíti az önkéntesek (többnyire, de nem föltétlenül, középiskolások) által elvégezhető köztéri-, és a jelemzően idős tulajdonos által jelzett portán belüli munkákat.

A Padláson csíráznak ki tehát azok a kezdeményezések, amelyek közösségpítés céljából indulnak. Ilyen kezdeményezésekhez a Masnis házban teret, tárgyi feltételeket, publikációs segítséget, és a programok megszervezéséhez konzultációs lehetőséget biztosítunk.

Megvalósításra váró személyes álmot dédelgetsz? Merj álmodni! Mit raknál össze ezekből? Mid van, ami megosztható, és éltet? Mit adnál bele, hogy élet fakadjon? Hogy személyes kapcsolatok létesüljenek, közösség épüljön, lelkileg töltsön? He habozz! Hozd fel a Masnis padlásra!

Új közösségi tevékenységet javaslok, aminek a programgazdája is lennék. Konzultációt kérek.